Adam Baumann
Data urodzenia: 1948-03-27
Miejsce urodzenia: Grudziądz, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Mężczyzna
6.8 2007 Mężczyzna
6.9 2004 Mężczyzna
8.1 2003 Mężczyzna
6.6 1995 Mężczyzna
7.4 1994 Mężczyzna
7.3 1989 Mężczyzna
7.6 1988 Mężczyzna
6.2 1984 Mężczyzna
6.3 1983 Mężczyzna
8.0 1983 Mężczyzna
6.6 1983 Mężczyzna
8.3 1982 Mężczyzna
7.6 1982 Mężczyzna
8.2 1982 Mężczyzna
6.7 1981 Mężczyzna
7.5 1980 Mężczyzna
7.9 1977 Mężczyzna
6.3 1977 Mężczyzna
5.2 1976 Mężczyzna

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adam Baumann filmy Adam Baumann najlepsze filmy Adam Baumann zdjęcia Adam Baumann galeria Adam Baumann biografia Adam Baumann nominacje Adam Baumann nagrody i wyróżnienia Adam Baumann filmografia Adam Baumann aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.