Adam Krawczuk
Data urodzenia: 1971-06-30
Miejsce urodzenia: Chełm, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Restaurator Kazik
7.0 2010 Restaurator Kazik
7.6 2010 Policjant Bożydar (gościnnie)
6.5 2010 Restaurator Kazik
8.1 2008 Restaurator Kazik
6.3 2008 Restaurator Kazik
6.5 2007 Restaurator Kazik
4.3 2007 Restaurator Kazik
3.4 2005 Restaurator Kazik
4.4 2005 Restaurator Kazik
5.3 2005 Restaurator Kazik
6.1 2004 Restaurator Kazik
6.9 2004 Restaurator Kazik
6.2 2000 Restaurator Kazik
6.5 2000 Restaurator Kazik
2.7 1999 Restaurator Kazik
6.1 1999 Restaurator Kazik
7.0 1998 Restaurator Kazik

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adam Krawczuk filmy Adam Krawczuk najlepsze filmy Adam Krawczuk zdjęcia Adam Krawczuk galeria Adam Krawczuk biografia Adam Krawczuk nominacje Adam Krawczuk nagrody i wyróżnienia Adam Krawczuk filmografia Adam Krawczuk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.