Adam Siemion
Data urodzenia: 1981-03-10

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2007 Diler narkotyków (gościnnie)
4.5 2006 Topol, kolega Doroty (gościnnie)
6.9 2004 Adrian Kubiś (gościnnie)
5.8 2003 (gościnnie)
6.4
W krainie władcy smoków
Spellbinder: Land of the Dragon Lord
1997 Jez
6.5 1997 Kostuś, brat Marysi
6.4 1996 Tadzio, brat Marysi
4.3 1996 Piotruś
6.8 1995 Syn Borysa
6.0 1994 Chłopiec zabity podczas napadu(niewymieniony w czołówce)
6.8 1993 Matti
6.6 1993 Mały Janek
5.8 1993 Wojtek, wnuk Karwowskich
5.4 1992 Marcin, syn Romana
7.9 1990 Abramek, wychowanek Korczaka

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adam Siemion filmy Adam Siemion najlepsze filmy Adam Siemion zdjęcia Adam Siemion galeria Adam Siemion biografia Adam Siemion nominacje Adam Siemion nagrody i wyróżnienia Adam Siemion filmografia Adam Siemion aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.