Adam Szyszkowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2010 Borys Ludwisiak (gościnnie)
3.8 2009 Ucisk
7.9 2007 Pracownik gazowni (gościnnie)
5.1 2007 Ochroniarz na stacji benzynowej (gościnnie)
5.4 2006 (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Żebrak (gościnnie)
6.9 2004 Menel (gościnnie)
7.1
Młodzi Tytani
Teen Titans
2003 Johnny Zgniłek / Mamut / Pan Moli / Popielarz / Modniś (polski dubbin
7.2 2003 Nikolaj "Niko" Wrotski (gościnnie)
4.8 1999 (gościnnie)
4.2 1999 policjant
7.0 1996
7.0 1988 Wesołek

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adam Szyszkowski filmy Adam Szyszkowski najlepsze filmy Adam Szyszkowski zdjęcia Adam Szyszkowski galeria Adam Szyszkowski biografia Adam Szyszkowski nominacje Adam Szyszkowski nagrody i wyróżnienia Adam Szyszkowski filmografia Adam Szyszkowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.