Adrian Perdjon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Policjant(gościnnie)
6.8 2011 Policjant (gościnnie)
8.1 2009 Kendall (polski dubbing)
7.5 2007 Spencer (polski dubbing)
6.9
H2O, wystarczy kropla
H2O: Just Add Water
2006 Lewis McCartney (polski dubbing)
6.5 2006 (polski dubbing)
3.4 2006 (polski dubbing)
6.6 2005 Ryszard Paprocki (gościnnie)
6.9 2004 Dziennikarz TVN (2005) (gościnnie)
5.8 2003 Syn Półpielca (gościnnie)
7.2 2003 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Adrian Perdjon filmy Adrian Perdjon najlepsze filmy Adrian Perdjon zdjęcia Adrian Perdjon galeria Adrian Perdjon biografia Adrian Perdjon nominacje Adrian Perdjon nagrody i wyróżnienia Adrian Perdjon filmografia Adrian Perdjon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.