Agata Pruchniewska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Pielęgniarka (gościnnie)
6.6 2011 Położna Krystyna (gościnnie)
7.2 2011 Sekretarka w szkole muzycznej (gościnnie)
6.6 2010 Położna Krystyna (gościnnie)
7.6 2010 Położna Krystyna (gościnnie)
5.6 2009 Położna Krystyna (gościnnie)
6.5
Hel
2009 Położna Krystyna (gościnnie)
3.8 2007 Położna Krystyna (gościnnie)
6.9 2004 Położna Krystyna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Agata Pruchniewska filmy Agata Pruchniewska najlepsze filmy Agata Pruchniewska zdjęcia Agata Pruchniewska galeria Agata Pruchniewska biografia Agata Pruchniewska nominacje Agata Pruchniewska nagrody i wyróżnienia Agata Pruchniewska filmografia Agata Pruchniewska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.