Agnieszka Dulęba
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2011 Urzędniczka
6.4 2009 Lidka, przyjaciółka Kasi (gościnnie)
3.8 2007 Redaktorka
4.4 2006 Klientka (gościnnie)
4.5 2006 Julita Węgiełek (gościnnie)
7.3 2006 Kobieta
3.5 2005 Pielęgniarka (gościnnie)
7.9 2004 Żona Nowaka (gościnnie)
6.9 2004 Studentka, utrzymanka Gancarza (gościnnie)
4.8 2003 Zuza, asystentka w firmie Gustawa (2004)
6.7 2003 Klientka (gościnnie)
4.7 2002 Kasia (gościnnie)
4.2 2000 Pracownica lotniska
7.0 1998 Aspirantka Dzielska (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Agnieszka Dulęba filmy Agnieszka Dulęba najlepsze filmy Agnieszka Dulęba zdjęcia Agnieszka Dulęba galeria Agnieszka Dulęba biografia Agnieszka Dulęba nominacje Agnieszka Dulęba nagrody i wyróżnienia Agnieszka Dulęba filmografia Agnieszka Dulęba aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.