Agnieszka Maliszewska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2010 Hrabin Milhaus
5.2 2009 Tenaya 7 (polski dubbing)
6.6
Podwójne życie Jagody Lee
Life and Times of Juniper Lee, The
2005 Jagoda Lee (polski dubbing)
6.9 2004 Kierowniczka sklepu (gościnnie)
9.0
Rączusie
Oobi
2003 Uma (polski dubbing)
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 (polski dubbing)
7.4
Liga Sprawiedliwych
Justice League
2001 (polski dubbing)
7.4 1999 (polski dubbing)
7.1
Maska
Mask, The
1995 Peggy (polski dubbing)
8.7
Strażnicy Dobrej Nowiny
Story Keepers, The
1995 (polski dubbing)
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 (polski dubbing)
7.5
Dookoła świata z Willim Fogiem
Vuelta al mundo de Willy Fog, La
1981 Wykonanie piosenki (wersja TV) (polski dubbing)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Agnieszka Maliszewska filmy Agnieszka Maliszewska najlepsze filmy Agnieszka Maliszewska zdjęcia Agnieszka Maliszewska galeria Agnieszka Maliszewska biografia Agnieszka Maliszewska nominacje Agnieszka Maliszewska nagrody i wyróżnienia Agnieszka Maliszewska filmografia Agnieszka Maliszewska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.