Agnieszka Michalska
Data urodzenia: 1971-12-07
Miejsce urodzenia: Łódź, Polska
Stan cywilny: mąż Mariusz Drężek (od 2002), syn Ignacy

Biografia:
Agnieszka Michalska rozpoczynała swoja karierę w łódzkim teatrze Dziewięciosił. Zagrała między innymi w spektaklach "Basiarek" i "Etiuda 2". W 1995 ukończyła Wydział Aktorski PWSFTviT w Łodzi, a w 1996 uzyskała dyplom. Obecnie mieszka w Warszawie.
7.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2010 Maria Taschke, matka Ludwika
6.4 2009 Reporterka (gościnnie)
6.3 2008 Więzienny psycholog (gościnnie)
7.9 2007 Żona Lewara (gościnnie)
6.5 2007 Zielińska (gościnnie)
5.7 2004 Urzędniczka w pośredniaku (gościnnie)
6.9 2004 Pielęgniarka (gościnnie)
5.1
Królowa złodziei
Marion du faouet - chef de volerus
1997
6.4
W krainie władcy smoków
Spellbinder: Land of the Dragon Lord
1997 Uczennica
7.6 1996 Aneczka "Brzózka"
5.7 1996 Kobieta z reklamy(gościnnie)
6.8 1995 Przyjmująca telegram na poczcie
8.1 1995 Duża Janka

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Agnieszka Michalska filmy Agnieszka Michalska najlepsze filmy Agnieszka Michalska zdjęcia Agnieszka Michalska galeria Agnieszka Michalska biografia Agnieszka Michalska nominacje Agnieszka Michalska nagrody i wyróżnienia Agnieszka Michalska filmografia Agnieszka Michalska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.