Agnieszka Pilaszewska
Data urodzenia: 1965-03-19
Miejsce urodzenia: Puławy, Polska
Stan cywilny: mężatka, córka Kornelia

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Wiesia, ciotka Adasia (gościnnie)
8.1 2008 Wiesia, ciotka Adasia (gościnnie)
6.6
Mała wielka miłość
Expecting Love
2008 Wiesia, ciotka Adasia (gościnnie)
6.5 2006 Wiesia, ciotka Adasia (gościnnie)
3.7 2004 Wiesia, ciotka Adasia (gościnnie)
5.0 2004 Wiesia, ciotka Adasia (gościnnie)
6.9 2004 Wiesia, ciotka Adasia (gościnnie)
8.1 2003 Wiesia, ciotka Adasia (gościnnie)
7.6 1999 Wiesia, ciotka Adasia (gościnnie)
6.6 1999 Wiesia, ciotka Adasia (gościnnie)
7.0 1998 Wiesia, ciotka Adasia (gościnnie)
6.2 1996 Wiesia, ciotka Adasia (gościnnie)
6.9 1995 Wiesia, ciotka Adasia (gościnnie)
5.2 1995 Wiesia, ciotka Adasia (gościnnie)
5.4 1993 Wiesia, ciotka Adasia (gościnnie)
5.8 1993 Wiesia, ciotka Adasia (gościnnie)
9.3
Powodzenia, żołnierzyku
Bonne Chance Frenchie
1991 Wiesia, ciotka Adasia (gościnnie)
7.6
Super Baloo
TaleSpin
1990 Wiesia, ciotka Adasia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Agnieszka Pilaszewska filmy Agnieszka Pilaszewska najlepsze filmy Agnieszka Pilaszewska zdjęcia Agnieszka Pilaszewska galeria Agnieszka Pilaszewska biografia Agnieszka Pilaszewska nominacje Agnieszka Pilaszewska nagrody i wyróżnienia Agnieszka Pilaszewska filmografia Agnieszka Pilaszewska aktor Agnieszka Pilaszewska scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.