Agnieszka Włodarczyk
Data urodzenia: 1980-12-13
Miejsce urodzenia: Sławno, Polska

Biografia:
Zadebiutowała jako aktorka w roku 1997 w serialu Macieja Ślesickiego 13 Posterunek. Można powiedzieć, że w świat filmu wprowadzał ją właśnie ten reżyser, ponieważ jeszcze w tym samym roku zagrała w swoim pierwszym, pełnometrażowym filmie ( Sara ), pod okiem właśnie tego człowieka.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
1.5 2012 Kuzynka (gościnnie)
3.8 2007 Kuzynka (gościnnie)
5.1 2006 Kuzynka (gościnnie)
3.4 2005 Kuzynka (gościnnie)
3.7 2004 Kuzynka (gościnnie)
2.9 2004 Kuzynka (gościnnie)
6.9 2004 Kuzynka (gościnnie)
4.9 2003 Kuzynka (gościnnie)
4.5 2003 Kuzynka (gościnnie)
5.8 2003 Kuzynka (gościnnie)
6.2 2002 Kuzynka (gościnnie)
7.3 2001 Kuzynka (gościnnie)
6.2 2000 Kuzynka (gościnnie)
6.7 1999 Kuzynka (gościnnie)
6.1 1999 Kuzynka (gościnnie)
6.7 1997 Kuzynka (gościnnie)
7.4 1997 Kuzynka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Agnieszka Włodarczyk filmy Agnieszka Włodarczyk najlepsze filmy Agnieszka Włodarczyk zdjęcia Agnieszka Włodarczyk galeria Agnieszka Włodarczyk biografia Agnieszka Włodarczyk nominacje Agnieszka Włodarczyk nagrody i wyróżnienia Agnieszka Włodarczyk filmografia Agnieszka Włodarczyk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.