Aleksander Mikołajczak
Data urodzenia: 1953
Miejsce urodzenia: Polska
Stan cywilny: żona Grażyna Dyląg, 2 dzieci: Sebastian, Izabella

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Sędzia Zajkowski (gościnnie)
7.4
Niesamowity Spider-Man
Amazing Spider-Man, The
2012 Kapitan George Stacy (polski dubbing)
6.8
Królewna Śnieżka
Mirror Mirror
2012 Haliński (gościnnie)
7.8
Harry Potter i Insygnia Śmierci: Część II
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
2011 Haliński (gościnnie)
6.8 2011 Haliński (gościnnie)
6.5 2011 Haliński (gościnnie)
6.8 2011 Haliński (gościnnie)
4.3 2011 Haliński (gościnnie)
6.5 2011 Haliński (gościnnie)
6.3 2010 Haliński (gościnnie)
6.7 2010 Haliński (gościnnie)
6.5 2010 Haliński (gościnnie)
5.2 2009 Haliński (gościnnie)
5.6 2009 Haliński (gościnnie)
6.8 2009 Haliński (gościnnie)
6.4 2009 Haliński (gościnnie)
5.2 2009 Haliński (gościnnie)
5.6 2009 Haliński (gościnnie)
4.7 2009 Haliński (gościnnie)
5.2 2009 Haliński (gościnnie)
8.1 2008 Haliński (gościnnie)
8.2
Kulisy II wojny światowej
World War Two - Behind Closed Doors
2008 Haliński (gościnnie)
7.1 2008 Haliński (gościnnie)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Dale (polski dubbing) (gościnnie)
6.3 2008 Haliński (gościnnie)
7.9 2007 Haliński (gościnnie)
7.9
Fineasz i Ferb
Phineas and Ferb
2007 Haliński (gościnnie)
4.5 2007 Haliński (gościnnie)
7.7 2007 Haliński (gościnnie)
5.1 2007 Haliński (gościnnie)
6.2
Przygody Sary Jane
Sarah Jane Adventures, The
2007 Haliński (gościnnie)
8.2
Zajączkowo
Bunnytown
2007 Haliński (gościnnie)
6.7
Shrek Trzeci
Shrek the Third
2007 Haliński (gościnnie)
4.4 2006 Haliński (gościnnie)
5.7
Kudłaty i Scooby Doo na tropie
Shaggy & Scooby-Doo Get a Clue!
2006 Haliński (gościnnie)
6.5
Wymiennicy
Replacements, The
2006 Haliński (gościnnie)
7.8 2006 Haliński (gościnnie)
5.7
Zawiadowca Ernie
Underground Ernie
2006 Haliński (gościnnie)
6.3 2005 Haliński (gościnnie)
6.7
Harcerz Lazlo
Camp Lazlo
2005 Haliński (gościnnie)
6.6
Podwójne życie Jagody Lee
Life and Times of Juniper Lee, The
2005 Haliński (gościnnie)
7.9
Porażki Króla Artura
King Arthur's Disasters
2005 Haliński (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Haliński (gościnnie)
6.0 2004 Haliński (gościnnie)
5.8 2004 Haliński (gościnnie)
9.0 2004 Haliński (gościnnie)
10.0 2004 Haliński (gościnnie)
6.9 2004 Haliński (gościnnie)
7.5
Kaczor Dodgers
Duck Dodgers
2003 Haliński (gościnnie)
7.2 2003 Haliński (gościnnie)
7.4 2002 Haliński (gościnnie)
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 Haliński (gościnnie)
6.7
Cyberłowcy
Cyberchase
2002 Haliński (gościnnie)
6.9
Bawmy się, Sezamku
Play with Me Sesame
2002 Haliński (gościnnie)
7.2 2002 Haliński (gościnnie)
7.0 2001 Haliński (gościnnie)
7.2 2001 Haliński (gościnnie)
6.2 2000 Haliński (gościnnie)
4.2 2000 Haliński (gościnnie)
8.0 1999 Haliński (gościnnie)
6.1 1999 Haliński (gościnnie)
7.2
Świat Elmo
Elmo's World
1999 Haliński (gościnnie)
7.0 1998 Haliński (gościnnie)
8.0
Szalony Jack, pirat
Mad Jack the Pirate
1998 Haliński (gościnnie)
3.0 1997 Haliński (gościnnie)
7.4 1997 Haliński (gościnnie)
6.9
Przygody Olivera Twista
Nouvelles aventures d'Oliver Twist, Les
1997 Haliński (gościnnie)
6.9 1996 Haliński (gościnnie)
7.8
Wszystkie psy idą do nieba
All Dogs Go to Heaven: The Series
1996 Haliński (gościnnie)
7.5 1995 Haliński (gościnnie)
5.2 1995 Haliński (gościnnie)
6.7 1995 Haliński (gościnnie)
6.7 1994 Haliński (gościnnie)
6.7 1994 Haliński (gościnnie)
3.8 1994 Haliński (gościnnie)
5.8 1993 Haliński (gościnnie)
6.8
W 80 marzeń dookoła świata
Around the World in Eighty Dreams
1992 Haliński (gościnnie)
6.8 1991 Haliński (gościnnie)
6.4 1991 Haliński (gościnnie)
7.6
Super Baloo
TaleSpin
1990 Haliński (gościnnie)
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 Haliński (gościnnie)
7.6 1988 Haliński (gościnnie)
7.7
Kacze opowieści
DuckTales
1987 Haliński (gościnnie)
7.3 1987 Haliński (gościnnie)
7.2
Yogi, łowca skarbów
Yogi's Treasure Hunt
1985 Haliński (gościnnie)
6.8 1984 Haliński (gościnnie)
7.1
Łebski Harry
Heathcliff & the Catillac Cats
1984 Haliński (gościnnie)
8.2 1981 Haliński (gościnnie)
7.3 1980 Haliński (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Haliński (gościnnie)
6.2 1976 Haliński (gościnnie)
7.4
Nowy Scooby Doo
New Scooby-Doo Movies, The
1972 Haliński (gościnnie)
7.5
Flintstonowie
Flintstones, The
1960 Haliński (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aleksander Mikołajczak filmy Aleksander Mikołajczak najlepsze filmy Aleksander Mikołajczak zdjęcia Aleksander Mikołajczak galeria Aleksander Mikołajczak biografia Aleksander Mikołajczak nominacje Aleksander Mikołajczak nagrody i wyróżnienia Aleksander Mikołajczak filmografia Aleksander Mikołajczak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.