Aleksandra Justa
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Mediatorka (gościnnie)
6.8
Ki
2011 Pielęgniarka Dorota, więźniarka Pawiaka (gościnnie)
8.1 2008 Pielęgniarka Dorota, więźniarka Pawiaka (gościnnie)
7.1 2008 Pielęgniarka Dorota, więźniarka Pawiaka (gościnnie)
7.7 2007 Pielęgniarka Dorota, więźniarka Pawiaka (gościnnie)
4.6 2007 Pielęgniarka Dorota, więźniarka Pawiaka (gościnnie)
7.9 2004 Pielęgniarka Dorota, więźniarka Pawiaka (gościnnie)
6.9 2004 Pielęgniarka Dorota, więźniarka Pawiaka (gościnnie)
5.5 2003 Pielęgniarka Dorota, więźniarka Pawiaka (gościnnie)
7.0 1998 Pielęgniarka Dorota, więźniarka Pawiaka (gościnnie)
6.9 1997 Pielęgniarka Dorota, więźniarka Pawiaka (gościnnie)
5.1 1993 Pielęgniarka Dorota, więźniarka Pawiaka (gościnnie)
6.6 1992 Pielęgniarka Dorota, więźniarka Pawiaka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aleksandra Justa filmy Aleksandra Justa najlepsze filmy Aleksandra Justa zdjęcia Aleksandra Justa galeria Aleksandra Justa biografia Aleksandra Justa nominacje Aleksandra Justa nagrody i wyróżnienia Aleksandra Justa filmografia Aleksandra Justa aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.