Aleksandra Woźniak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.3 2011 Monika Pruska
7.1 2008 Klaudia (gościnnie)
4.8 2006 Matka (gościnnie)
5.4 2006 Asia (gościnnie)
6.9 2004 Weronika (gościnnie)
5.8 2003 Doktor Zuzanna
6.1 2002 Druhna Jolanta Boruchowicz (gościnnie)
4.9
As
2002 Ania, asystentka Serafina
5.8 2001 Stażystka Zuzanna
4.2 1999 pokojówka Marta
7.4 1997 Kasia
6.8 1996 Córka mecenasa
3.8 1994 Basia Lis (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aleksandra Woźniak filmy Aleksandra Woźniak najlepsze filmy Aleksandra Woźniak zdjęcia Aleksandra Woźniak galeria Aleksandra Woźniak biografia Aleksandra Woźniak nominacje Aleksandra Woźniak nagrody i wyróżnienia Aleksandra Woźniak filmografia Aleksandra Woźniak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.