Alicja Bienicewicz
Data urodzenia: 1954

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2012 Matka Kondolewiczowej
6.9 2004 Magda (gościnnie)
7.4 1996 Opiekunka Alicji w niebie
5.7 1980 Agata
7.9 1978 Kobieta(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alicja Bienicewicz filmy Alicja Bienicewicz najlepsze filmy Alicja Bienicewicz zdjęcia Alicja Bienicewicz galeria Alicja Bienicewicz biografia Alicja Bienicewicz nominacje Alicja Bienicewicz nagrody i wyróżnienia Alicja Bienicewicz filmografia Alicja Bienicewicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.