Alina Chechelska
Data urodzenia: 1963-05-11
Miejsce urodzenia: Gdów, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2010 Pielęgniarka
6.7 2005 Helenka (gościnnie)
2.4 2005 Sieczkowska, matka Jarka (gościnnie)
6.9 2004 Kobieta (gościnnie)
5.1
Królowa złodziei
Marion du faouet - chef de volerus
1997

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alina Chechelska filmy Alina Chechelska najlepsze filmy Alina Chechelska zdjęcia Alina Chechelska galeria Alina Chechelska biografia Alina Chechelska nominacje Alina Chechelska nagrody i wyróżnienia Alina Chechelska filmografia Alina Chechelska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.