Alina Kamińska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2010 Dobrzańska, gospodyni Konarskich (gościnnie)
5.6 2010 Dobrzańska, gospodyni Konarskich (gościnnie)
4.3 2009 Dobrzańska, gospodyni Konarskich (gościnnie)
8.1 2008 Dobrzańska, gospodyni Konarskich (gościnnie)
6.7 2007 Dobrzańska, gospodyni Konarskich (gościnnie)
4.6 2005 Dobrzańska, gospodyni Konarskich (gościnnie)
6.9 2004 Dobrzańska, gospodyni Konarskich (gościnnie)
5.5 2003 Dobrzańska, gospodyni Konarskich (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Alina Kamińska filmy Alina Kamińska najlepsze filmy Alina Kamińska zdjęcia Alina Kamińska galeria Alina Kamińska biografia Alina Kamińska nominacje Alina Kamińska nagrody i wyróżnienia Alina Kamińska filmografia Alina Kamińska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.