Andrzej Andrzejewski
Data urodzenia: 1976-01-01
Miejsce urodzenia: Bartoszyce, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
1.5 2012 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
3.0 2012 Rosyjski urzędnik
3.9 2012 Rosyjski urzędnik
0.0 2011 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
5.8 2010 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
4.3 2009 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
6.4 2009 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
7.1 2008 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
6.3 2008 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
7.9 2007 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
4.5 2007 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
4.3 2007 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
6.8 2007 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
5.9 2007 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
5.4 2006 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
6.4 2006 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
6.5
Wróżby kumaka
Unkenrufe
2005 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
6.7 2005 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
3.5 2005 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
8.2 2005 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
7.9 2004 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
6.9 2004 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
6.7 2003 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
7.4 2002 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
7.2 2002 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
7.2 2001 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
8.0 1999 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)
5.3 1999 Zabójca dziewczyny z pociągu (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Andrzejewski filmy Andrzej Andrzejewski najlepsze filmy Andrzej Andrzejewski zdjęcia Andrzej Andrzejewski galeria Andrzej Andrzejewski biografia Andrzej Andrzejewski nominacje Andrzej Andrzejewski nagrody i wyróżnienia Andrzej Andrzejewski filmografia Andrzej Andrzejewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.