Andrzej Baranowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Komornik (gościnnie)
6.8 2011 Komornik (gościnnie)
6.8 2011 Komornik (gościnnie)
4.3 2011 Komornik (gościnnie)
5.8 2010 Komornik (gościnnie)
7.6 2010 Komornik (gościnnie)
3.8 2009 Komornik (gościnnie)
4.0 2008 Komornik (gościnnie)
3.9 2008 Komornik (gościnnie)
8.2 2005 Ojciec rannego (gościnnie)
6.9 2004 Komornik (gościnnie)
5.2 2003 Komornik (gościnnie)
5.9 2003 Komornik (gościnnie)
8.2 1987 Komornik (gościnnie)
6.6 1985 Komornik (gościnnie)
7.6 1982 Komornik (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Komornik (gościnnie)
6.9 1980 Komornik (gościnnie)
6.8 1979 Komornik (gościnnie)
7.3 1979 Komornik (gościnnie)
6.8 1978 Komornik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Baranowski filmy Andrzej Baranowski najlepsze filmy Andrzej Baranowski zdjęcia Andrzej Baranowski galeria Andrzej Baranowski biografia Andrzej Baranowski nominacje Andrzej Baranowski nagrody i wyróżnienia Andrzej Baranowski filmografia Andrzej Baranowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.