Andrzej Beja-Zaborski
Data urodzenia: 1951-03-07
Miejsce urodzenia: Wałbrzych, Polska

Biografia:
Jest aktorem Białostockiego Teatru Lalek. Popularność jako aktor filmowy zyskał dzięki doskonałej kreacji komisarza, którą w 1998 r. stworzył w komedii Jacka Bromskiego pt. "U Pana Boga za piecem". Od tamtej pory Zaborski coraz częściej pojawia się na dużym ekranie.
8.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2009 Władek, policjant z Białegostoku (gościnnie)
6.4 2009 Władek, policjant z Białegostoku (gościnnie)
4.8 2009 Władek, policjant z Białegostoku (gościnnie)
7.1 2008 Władek, policjant z Białegostoku (gościnnie)
6.3 2008 Władek, policjant z Białegostoku (gościnnie)
7.0 2007 Władek, policjant z Białegostoku (gościnnie)
5.1 2007 Władek, policjant z Białegostoku (gościnnie)
6.7 2005 Władek, policjant z Białegostoku (gościnnie)
5.0 2005 Władek, policjant z Białegostoku (gościnnie)
8.2 2005 Władek, policjant z Białegostoku (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Władek, policjant z Białegostoku (gościnnie)
6.9 2004 Władek, policjant z Białegostoku (gościnnie)
7.2 2003 Władek, policjant z Białegostoku (gościnnie)
6.3 2001 Władek, policjant z Białegostoku (gościnnie)
5.7 2000 Władek, policjant z Białegostoku (gościnnie)
6.8 2000 Władek, policjant z Białegostoku (gościnnie)
6.4 2000 Władek, policjant z Białegostoku (gościnnie)
3.5 1999 Władek, policjant z Białegostoku (gościnnie)
7.4 1998 Władek, policjant z Białegostoku (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Beja-Zaborski filmy Andrzej Beja-Zaborski najlepsze filmy Andrzej Beja-Zaborski zdjęcia Andrzej Beja-Zaborski galeria Andrzej Beja-Zaborski biografia Andrzej Beja-Zaborski nominacje Andrzej Beja-Zaborski nagrody i wyróżnienia Andrzej Beja-Zaborski filmografia Andrzej Beja-Zaborski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.