Andrzej Brzeski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 2010 Ksiądz (gościnnie)
8.1 2008 Mechanik (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.3 2008 Mechanik (gościnnie) (niewymieniony w
6.7 2005 Mechanik (gościnnie) (niewymieniony w
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Mechanik (gościnnie) (niewymieniony w
6.9 2004 Mechanik (gościnnie) (niewymieniony w
5.8 2003 Mechanik (gościnnie) (niewymieniony w
5.3 2002 Mechanik (gościnnie) (niewymieniony w
4.7 2002 Mechanik (gościnnie) (niewymieniony w
4.8 2001 Mechanik (gościnnie) (niewymieniony w
3.6 1999 Mechanik (gościnnie) (niewymieniony w
7.0 1996 Mechanik (gościnnie) (niewymieniony w
4.9 1995 Mechanik (gościnnie) (niewymieniony w
5.2 1995 Mechanik (gościnnie) (niewymieniony w
3.8 1994 Mechanik (gościnnie) (niewymieniony w
6.8 1991 Mechanik (gościnnie) (niewymieniony w
6.4 1984 Mechanik (gościnnie) (niewymieniony w
8.3 1983 Mechanik (gościnnie) (niewymieniony w
7.8
Dom
1980 Mechanik (gościnnie) (niewymieniony w
6.3 1979 Mechanik (gościnnie) (niewymieniony w

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Brzeski filmy Andrzej Brzeski najlepsze filmy Andrzej Brzeski zdjęcia Andrzej Brzeski galeria Andrzej Brzeski biografia Andrzej Brzeski nominacje Andrzej Brzeski nagrody i wyróżnienia Andrzej Brzeski filmografia Andrzej Brzeski aktor Andrzej Brzeski scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.