Andrzej Dopierała
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2004 Oficer dyżurny
7.7
Triumf ducha
Triumph of the Spirit
1989 Oficer SS
7.6 1982 (gościnnie)
8.1 1980 (gościnnie)
8.1 1980 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Dopierała filmy Andrzej Dopierała najlepsze filmy Andrzej Dopierała zdjęcia Andrzej Dopierała galeria Andrzej Dopierała biografia Andrzej Dopierała nominacje Andrzej Dopierała nagrody i wyróżnienia Andrzej Dopierała filmografia Andrzej Dopierała aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.