Andrzej Glazer
Data urodzenia: 1950-12-03
Miejsce urodzenia: Łódź, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2008 Prokurator (gościnnie)
6.5 2007 Myśliwy (gościnnie)
6.8 2007 Otto Karp
6.5 2006 Dyrektor Haber (gościnnie)
6.9 2004 Nabywca mieszkania Gancarza (gościnnie)
5.7 1978 (gościnnie)
6.3 1977 Kazimierz III Wielki

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Glazer filmy Andrzej Glazer najlepsze filmy Andrzej Glazer zdjęcia Andrzej Glazer galeria Andrzej Glazer biografia Andrzej Glazer nominacje Andrzej Glazer nagrody i wyróżnienia Andrzej Glazer filmografia Andrzej Glazer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.