Andrzej Hudziak
Data urodzenia: 1955-02-27
Miejsce urodzenia: Kraków, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.8 2010 Ojciec
6.4 2009 Mieczysław, ojciec Basi (gościnnie)
6.9 2004 Vadim Grinko (gościnnie)
6.6 2003 Fotograf policyjny współpracujący z Markiem Tokarskim (gościnnie)
5.3 2002 Baron Herm (gościnnie)
3.8 2001 Baron Herm
7.0 2000 Kościelny(niewymieniony w czołówce)
6.2 1999 Asesor
8.2 1982 (gościnnie)
6.6
Z dalekiego kraju
From a Far Country
1981 Więzień Oświęcimia
7.4 1980 Młody lekarz
8.1 1980 Dziennikarz Witoldyński(gościnnie)
8.1 1980 Dziennikarz Witoldyński(gościnnie)
6.6 1979 Franciszek

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Hudziak filmy Andrzej Hudziak najlepsze filmy Andrzej Hudziak zdjęcia Andrzej Hudziak galeria Andrzej Hudziak biografia Andrzej Hudziak nominacje Andrzej Hudziak nagrody i wyróżnienia Andrzej Hudziak filmografia Andrzej Hudziak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.