Andrzej Musiał
Data urodzenia: 1955

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2011 Młodszy aspirant Igor Markowski (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.6 2010 Ojciec dziewczyny (gościnnie)
6.3 2008 Ojciec dziewczyny (gościnnie)
6.8 2007 Ojciec dziewczyny (gościnnie)
7.7 2007 Ojciec dziewczyny (gościnnie)
5.6 2007 Ojciec dziewczyny (gościnnie)
8.2 2005 Ojciec dziewczyny (gościnnie)
6.9 2004 Ojciec dziewczyny (gościnnie)
8.1 2003 Ojciec dziewczyny (gościnnie)
7.2 2003 Ojciec dziewczyny (gościnnie)
5.3 2002 Ojciec dziewczyny (gościnnie)
7.4 2002 Ojciec dziewczyny (gościnnie)
3.8 2001 Ojciec dziewczyny (gościnnie)
4.2 2000 Ojciec dziewczyny (gościnnie)
5.6 2000 Ojciec dziewczyny (gościnnie)
6.4 2000 Ojciec dziewczyny (gościnnie)
6.1 1999 Ojciec dziewczyny (gościnnie)
5.4 1997 Ojciec dziewczyny (gościnnie)
7.0 1996 Ojciec dziewczyny (gościnnie)
6.7 1993 Ojciec dziewczyny (gościnnie)
7.6
Psy
1992 Ojciec dziewczyny (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Ojciec dziewczyny (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Musiał filmy Andrzej Musiał najlepsze filmy Andrzej Musiał zdjęcia Andrzej Musiał galeria Andrzej Musiał biografia Andrzej Musiał nominacje Andrzej Musiał nagrody i wyróżnienia Andrzej Musiał filmografia Andrzej Musiał aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.