Andrzej Pośniak
Data urodzenia: 1969

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.7 2009 Pawełek (gościnnie)
6.9 2004 Pawełek (gościnnie)
5.8 2003 Pawełek (gościnnie)
4.7 2001 Pawełek (gościnnie)
5.4 2000 Pawełek (gościnnie)
6.7 1999 Pawełek (gościnnie)
6.1 1997 Pawełek (gościnnie)
5.8 1993 Pawełek (gościnnie)
7.7 1989 Pawełek (gościnnie)
7.0 1988 Pawełek (gościnnie)
6.2 1987 Pawełek (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Pośniak filmy Andrzej Pośniak najlepsze filmy Andrzej Pośniak zdjęcia Andrzej Pośniak galeria Andrzej Pośniak biografia Andrzej Pośniak nominacje Andrzej Pośniak nagrody i wyróżnienia Andrzej Pośniak filmografia Andrzej Pośniak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.