Andrzej Supron
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.1 2007 Adam Wołodko
3.4 2005 "Potwór", ochroniarz Basiora
6.9 2004 Instruktor w Tomicach (gościnnie)
2.0 2003 Grzesio
7.2 2003 "Pancerny" (gościnnie)
5.4 2000 Sędzia "meczu bokserskiego" w barze "Venus"
4.0 2000 "Suples", nauczyciel w-fu

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Supron filmy Andrzej Supron najlepsze filmy Andrzej Supron zdjęcia Andrzej Supron galeria Andrzej Supron biografia Andrzej Supron nominacje Andrzej Supron nagrody i wyróżnienia Andrzej Supron filmografia Andrzej Supron aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.