Andrzej Zgud
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2010 Policjant (gościnnie)
7.0 2010 Policjant (gościnnie)
7.5 2009 Policjant (gościnnie)
5.4 2007 Policjant (gościnnie)
4.5 2006 Policjant (gościnnie)
8.2 2005 Policjant (gościnnie)
6.9 2004 Policjant (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andrzej Zgud filmy Andrzej Zgud najlepsze filmy Andrzej Zgud zdjęcia Andrzej Zgud galeria Andrzej Zgud biografia Andrzej Zgud nominacje Andrzej Zgud nagrody i wyróżnienia Andrzej Zgud filmografia Andrzej Zgud aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.