Andżelika Piechowiak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2011 Narzeczona Eustachego
7.1 2008 Małgosia (gościnnie)
5.4 2006 Modelka "Jola" (gościnnie)
4.5 2006 Kamila, siostra Dominika
6.5 2006 Zosia Majerczyk (gościnnie)
6.7 2005 Ewa Rowińska (gościnnie)
3.5 2005 (gościnnie)
3.7 2005 Sprzątaczka (gościnnie)
6.3 2004 Joanna (gościnnie)
2.9 2004 Pracownik agencji reklamowej Kazika
6.9 2004 Roksana, tancerka (gościnnie)
8.1 2003 Monika Garstka (gościnnie)
5.8 2003 Salowa Aniela Wydrych (gościnnie)
4.7 2002 (gościnnie)
7.2 2002 Ona / Pielęgniarka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Andżelika Piechowiak filmy Andżelika Piechowiak najlepsze filmy Andżelika Piechowiak zdjęcia Andżelika Piechowiak galeria Andżelika Piechowiak biografia Andżelika Piechowiak nominacje Andżelika Piechowiak nagrody i wyróżnienia Andżelika Piechowiak filmografia Andżelika Piechowiak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.