Anna Gajewska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Wróżbitka (polski dubbing)
6.3 2009 Śpiewaczka na weselu
6.9
Ja w kapeli
I'm in the Band
2009 (polski dubbing)
7.5
Zafalowani
Stoked
2009 Martha (polski dubbing)
7.8 2009 Złodziejka (polski dubbing)
6.2
Stacyjkowo
Chuggington
2008 Wiola (polski dubbing)
7.1
Nie ma to jak statek
Suite Life on Deck, The
2008 Gigi / Gitanjali / Becky (polski dubbing)
7.7 2007 Dziennikarka (gościnnie)
5.3 2007 Shimmer / Trup?tika / Boashi (polski dubbing)
7.0
Wielka rodzina
Large Family, The
2007 Leszek (polski dubbing)
7.0
Czarodzieje z Waverly Place
Wizards of Waverly Place
2007 Theresa Russo (polski dubbing)
6.7
Shrek Trzeci
Shrek the Third
2007 (polski dubbing)
7.1
Złota rączka
Handy Manny
2006 Tania (polski dubbing)
7.3
Spadkobiercy Tytanów
Class of the Titans
2006 Tezja (polski dubbing)
6.0
Śniegusie
Ozie Boo!
2006 Franio (polski dubbing)
6.8
Lola i Virginia
Lola & Virginia
2006 Dziewczyna Charly'ego (polski dubbing)
6.5
Pomocnik św. Mikołaja
Santa Apprentice
2006 Elena (polski dubbing) (gościnnie)
10.0 2006 Gosia (polski dubbing)
6.3 2005 Czarodziejka (polski dubbing)
6.9
Amerykański smok Jake Long
American Dragon: Jake Long
2005 Steno / Dolores (polski dubbing)
7.1
Rodzina Rabatków
Famille Passiflore, La
2005 (polski dubbing)
7.2
Nieidealna
Unfabulous
2004 Sue Singer (polski dubbing)
6.0
Koszmarny Karolek
Horrid Henry
2004 Śpiewająca Roksana (polski dubbing)
7.0
Świat Todda
Todd World
2004 Mama Stefcii (polski dubbing)
6.9 2004 Lektorka Justyna Idzik (gościnnie)
6.1
Legenda Nezha
Legend of Nezha, The
2003 Yin (polski dubbing)
7.0
Kim Kolwiek
Kim Possible
2002 Kim Kolwiek (polski dubbing)
5.6 2000 Marysia
7.2
SpongeBob Kanciastoporty
SpongeBob SquarePants
1999 Agencja (polski dubbing)
7.8
Był sobie człowiek
Était une fois... l'homme, Il
1978 (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anna Gajewska filmy Anna Gajewska najlepsze filmy Anna Gajewska zdjęcia Anna Gajewska galeria Anna Gajewska biografia Anna Gajewska nominacje Anna Gajewska nagrody i wyróżnienia Anna Gajewska filmografia Anna Gajewska aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.