Anna Kędziora
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2009 Ofiara "Rurabombera" (gościnnie)
4.7 2009 Ofiara "Rurabombera" (gościnnie)
7.8 2009 Ofiara "Rurabombera" (gościnnie)
3.9 2008 Ofiara "Rurabombera" (gościnnie)
5.1 2007 Ofiara "Rurabombera" (gościnnie)
8.2 2005 Ofiara "Rurabombera" (gościnnie)
6.9 2004 Ofiara "Rurabombera" (gościnnie)
5.8 2003 Ofiara "Rurabombera" (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anna Kędziora filmy Anna Kędziora najlepsze filmy Anna Kędziora zdjęcia Anna Kędziora galeria Anna Kędziora biografia Anna Kędziora nominacje Anna Kędziora nagrody i wyróżnienia Anna Kędziora filmografia Anna Kędziora aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.