Anna Mozolanka
Data urodzenia: 1950

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 2013 Kobieta
0.0 2011 Kobieta
8.1 2008 (gościnnie)
6.9 2004 Kobieta
5.3 1999 Kobieta
5.2 1995 Kobieta
6.7 1988 Kobieta
6.7 1987 Kobieta
7.7 1986 Kobieta
8.2 1982 Kobieta

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anna Mozolanka filmy Anna Mozolanka najlepsze filmy Anna Mozolanka zdjęcia Anna Mozolanka galeria Anna Mozolanka biografia Anna Mozolanka nominacje Anna Mozolanka nagrody i wyróżnienia Anna Mozolanka filmografia Anna Mozolanka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.