Anna Piróg
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Kwiaciarka (gościnnie)
6.8 2011 Kwiaciarka (gościnnie)
7.2 2010 Kwiaciarka (gościnnie)
6.3 2008 Kwiaciarka (gościnnie)
7.9 2007 Kwiaciarka (gościnnie)
6.9 2006 Kwiaciarka (gościnnie)
5.4 2006 Kwiaciarka (gościnnie)
4.4 2006 Kwiaciarka (gościnnie)
4.6 2005 Kwiaciarka (gościnnie)
3.5 2005 Kwiaciarka (gościnnie)
4.6 2005 Kwiaciarka (gościnnie)
7.9 2004 Kwiaciarka (gościnnie)
5.7 2004 Kwiaciarka (gościnnie)
6.9 2004 Kwiaciarka (gościnnie)
6.7 2003 Kwiaciarka (gościnnie)
4.7 2002 Kwiaciarka (gościnnie)
7.2 2002 Kwiaciarka (gościnnie)
3.6 1999 Kwiaciarka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anna Piróg filmy Anna Piróg najlepsze filmy Anna Piróg zdjęcia Anna Piróg galeria Anna Piróg biografia Anna Piróg nominacje Anna Piróg nagrody i wyróżnienia Anna Piróg filmografia Anna Piróg aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.