Anna Prus
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
1.5 2012 Kobieta w parku (gościnnie)
7.2 2012 Iwona Stasiak (gościnnie)
4.3 2011 Kobieta w parku (gościnnie)
5.7 2010 Kobieta w parku (gościnnie)
7.6 2010 Kobieta w parku (gościnnie)
6.5 2010 Kobieta w parku (gościnnie)
5.4 2009 Kobieta w parku (gościnnie)
4.7 2009 Kobieta w parku (gościnnie)
8.1 2008 Pielęgniarka (gościnnie)
3.8 2007 Kobieta w parku (gościnnie)
5.7 2006 Kobieta w parku (gościnnie)
3.4 2005 Kobieta w parku (gościnnie)
8.2 2005 Barbara Nimska, żona "Łapki" (gościnnie)
6.9 2004 Kobieta w parku (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anna Prus filmy Anna Prus najlepsze filmy Anna Prus zdjęcia Anna Prus galeria Anna Prus biografia Anna Prus nominacje Anna Prus nagrody i wyróżnienia Anna Prus filmografia Anna Prus aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.