Anna Szczerbińska
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.4 2009 Florecistka (gościnnie)
7.2 2008 Doktor Kamila Sznajder
6.9 2006 Doktor Kamila Sznajder, była żona Marka (gościnnie)
4.5 2006 Teresa Kęcka (gościnnie)
7.0 2006 Sara (polski dubbing)
7.7
Przygody Goździka Ogrodnika
Gordon the Garden Gnome
2005 (polski dubbing)
6.9 2004 Sąsiadka Krystyny Lorek (gościnnie)
4.2 2000 Sekretarka w firmie "Zdrojewski Holding" (gościnnie)
7.8
Dom
1980 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Anna Szczerbińska filmy Anna Szczerbińska najlepsze filmy Anna Szczerbińska zdjęcia Anna Szczerbińska galeria Anna Szczerbińska biografia Anna Szczerbińska nominacje Anna Szczerbińska nagrody i wyróżnienia Anna Szczerbińska filmografia Anna Szczerbińska aktor Anna Szczerbińska reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.