Antoni Ostrouch
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.8 2009 Strażak Zdzisław
4.0 2008 Barman (gościnnie)
6.7 2005 Ojciec Patryka (gościnnie)
3.6 2005 Wiktor Milewski, ojciec Tomasza (gościnnie)
7.9 2004 Kierownik kasyna (gościnnie)
6.3 2004 Mistrz hipnozy (gościnnie)
6.9 2004 Paweł Małek (gościnnie)
6.6 2003 Albert Skoczylas "Konsul", przywódca sekty "Raj" (gościnnie)
5.5 2003 Bogucki, urzędnik Ministerstwa Obrony Narodowej
5.8 2003 (gościnnie)
7.4 2002 Piotr Grauber "Gruby", człowiek Starewicza
7.2 2002 Giovanni, szef restauracji (głos) (go
5.8 2001 Drwal "Czarny" (niewymieniony w czołówce)
6.5 2000 Lautaro, pilot śmigłowca (gościnnie)
7.4 1996 Strażnik
5.8 1993 Sąsiad pilnujący parkingu (gościnnie)
6.1 1991
7.3 1989 Lokaj w scenie "Balu u Senatora"
7.8
Dom
1980 Milicjant znęcający się nad dziewczyną (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Antoni Ostrouch filmy Antoni Ostrouch najlepsze filmy Antoni Ostrouch zdjęcia Antoni Ostrouch galeria Antoni Ostrouch biografia Antoni Ostrouch nominacje Antoni Ostrouch nagrody i wyróżnienia Antoni Ostrouch filmografia Antoni Ostrouch aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.