Arkadiusz Detmer
Data urodzenia: 1973-03-09
Miejsce urodzenia: Gdańsk, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Woźniak, adwokat szefa Elżbiety (gościnnie)
6.1 2011 Mosler
6.8 2011 Mosler
6.6 2010 Mosler
7.0 2010 Mosler
5.6 2010 Mosler
7.2 2010 Mosler
7.6 2010 Karol, podwładny Krzysztofa (gościnnie)
6.5 2010 Mosler
6.5 2009 Mosler
0.0 2009 Mosler
8.1 2008 Mosler
3.6 2005 Mosler
4.6 2005 Mosler
8.2 2005 Dyżurny z Dworca Centralnego (gościnnie)
6.9 2004 Mosler
8.1 2003 Mosler
4.9 2003 Mosler
7.2 2003 Mosler
7.4 2002 Mosler
5.8 2002 Mosler
7.2 2002 Mosler
5.6 2001 Mosler
7.2 2001 Mosler
5.8 2001 Mosler
4.7 2001 Mosler
6.2 2000 Mosler
6.4 2000 Mosler
4.2 2000 Mosler
6.4 2000 Mosler
5.3 1999 Mosler
6.1 1999 Mosler
7.0 1998 Mosler
7.0 1998 Mosler

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Arkadiusz Detmer filmy Arkadiusz Detmer najlepsze filmy Arkadiusz Detmer zdjęcia Arkadiusz Detmer galeria Arkadiusz Detmer biografia Arkadiusz Detmer nominacje Arkadiusz Detmer nagrody i wyróżnienia Arkadiusz Detmer filmografia Arkadiusz Detmer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.