Arkadiusz Głogowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2010 Tytus, fotoreporter czasopisma "Tryskaj Zdrowiem" (gościnnie)
4.8 2010 Kamil, były partner Elwiry
5.7 2006 Aspirant Piotr Kołodziejczyk
5.1 2006
6.3 2004 "Chała" (gościnnie)
6.9 2004 Barman w "Hadesie" (gościnnie)
4.9 2003 choreograf Konrad
7.2 2003 Pedro (gościnnie)
5.3 2002 Osobnik atakujący Geralta w karczmie (gościnnie)
7.2 2002 Przewodnik Marek (gościnnie)
6.5 1999 "Chała" (2004) (gościnnie)
3.7 1998 Policjant (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Arkadiusz Głogowski filmy Arkadiusz Głogowski najlepsze filmy Arkadiusz Głogowski zdjęcia Arkadiusz Głogowski galeria Arkadiusz Głogowski biografia Arkadiusz Głogowski nominacje Arkadiusz Głogowski nagrody i wyróżnienia Arkadiusz Głogowski filmografia Arkadiusz Głogowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.