Arkadiusz Janiczek
Data urodzenia: 1974-01-14
Miejsce urodzenia: Opole, Polska
Stan cywilny: żona Anna, córka Nina (ur. 26.05.2008)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.0 2012 Dyrektor szpitala
3.9 2012 Dyrektor szpitala
7.2 2011 Majster (gościnnie)
7.1 2011 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
6.7 2010 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
5.6 2010 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
6.4 2009 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
7.8 2009 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
8.1 2008 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
6.3 2008 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
6.8 2007 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
5.1 2007 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
5.6 2007 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
3.5 2005 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
5.7 2004 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
6.1 2004 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
3.7 2004 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
6.9 2004 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
5.3 2002 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
7.2 2002 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
4.3 2001 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
3.6 2001 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
6.8 2000 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
6.5 2000 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
6.4 2000 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
3.5 1999 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
3.0 1999 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
7.6 1999 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
7.0 1998 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
6.9 1997 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
6.5 1997 Żandarm SS Neumann (gościnnie)
7.0 1996 Żandarm SS Neumann (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Arkadiusz Janiczek filmy Arkadiusz Janiczek najlepsze filmy Arkadiusz Janiczek zdjęcia Arkadiusz Janiczek galeria Arkadiusz Janiczek biografia Arkadiusz Janiczek nominacje Arkadiusz Janiczek nagrody i wyróżnienia Arkadiusz Janiczek filmografia Arkadiusz Janiczek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.