Artur Chamski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2010 Prezes Weroniki (gościnnie)
7.5 2009 Krzyk
6.1 2009 Student
2.4 2009 Kandydat na stażystę (gościnnie)
4.4 2006 Radek, asystent Ewy
3.5 2005 Konrad Sowa, chłopak Magdy Kubicz (gościnnie)
5.0 2005 Żołnierz rosyjski (gościnnie)
7.9 2004 Mykoła, student Akademii Europejskiej (gościnnie)
6.9 2004 Posłaniec (gościnnie)
7.2 2003 Kamil Stefański (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Artur Chamski filmy Artur Chamski najlepsze filmy Artur Chamski zdjęcia Artur Chamski galeria Artur Chamski biografia Artur Chamski nominacje Artur Chamski nagrody i wyróżnienia Artur Chamski filmografia Artur Chamski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.