Artur Janusiak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.3 2011 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
7.4 2010 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
7.6 2010 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
6.8 2010 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
6.5 2010 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
6.1 2009 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
5.5 2009 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
8.1 2008 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
7.2 2008 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
5.1 2008 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
7.6
Złomka bujdy na resorach
Mater's Tall Tales
2008 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
6.6
Mała wielka miłość
Expecting Love
2008 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
8.2
Kulisy II wojny światowej
World War Two - Behind Closed Doors
2008 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
7.9 2007 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
7.7 2007 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
4.6 2007 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
5.6 2007 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
5.4 2006 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
4.4 2006 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
4.5 2006 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
6.7 2005 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
8.2 2005 Policjant z Białegostoku (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
5.7 2004 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
2.9 2004 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
6.9 2004 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
5.9 2003 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
6.7 2003 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
6.1 2003 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
7.2 2002 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
6.4 2000 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
2.7 1999 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
6.1 1999 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
5.7 1999 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
6.9 1998 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
6.5 1997 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
4.9 1995 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Stankiewicz, pracownik prosektorium (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Artur Janusiak filmy Artur Janusiak najlepsze filmy Artur Janusiak zdjęcia Artur Janusiak galeria Artur Janusiak biografia Artur Janusiak nominacje Artur Janusiak nagrody i wyróżnienia Artur Janusiak filmografia Artur Janusiak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.