Artur Kocięcki
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2010 Doktor Janusz Lewicki (gościnnie)
6.3 2008 Doktor Janusz Lewicki (gościnnie)
8.2 2005 Doktor Janusz Lewicki (gościnnie)
6.9 2004 Doktor Janusz Lewicki (gościnnie)
5.8 2003 Doktor Janusz Lewicki (gościnnie)
7.2 2003 Doktor Janusz Lewicki (gościnnie)
5.7 2002 Doktor Janusz Lewicki (gościnnie)
4.2 2000 Doktor Janusz Lewicki (gościnnie)
6.9 1997 Doktor Janusz Lewicki (gościnnie)
7.6 1988 Doktor Janusz Lewicki (gościnnie)
7.6 1979 Doktor Janusz Lewicki (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Artur Kocięcki filmy Artur Kocięcki najlepsze filmy Artur Kocięcki zdjęcia Artur Kocięcki galeria Artur Kocięcki biografia Artur Kocięcki nominacje Artur Kocięcki nagrody i wyróżnienia Artur Kocięcki filmografia Artur Kocięcki aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.