Artur Sokołowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.9 2007 Bankowiec (gościnnie)
3.7 2007 Szejk (gościnnie)
3.7 2005 Sprzedawca
6.9 2004 Tajniak (gościnnie)
7.4 2002 Leonard Kolski "Laluś", człowiek "Twardego", potem Starewicza
7.0 1998 Prowadzący program (gościnnie)
6.5 1995

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Artur Sokołowski filmy Artur Sokołowski najlepsze filmy Artur Sokołowski zdjęcia Artur Sokołowski galeria Artur Sokołowski biografia Artur Sokołowski nominacje Artur Sokołowski nagrody i wyróżnienia Artur Sokołowski filmografia Artur Sokołowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.