Artur Steranko
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Jankowski, przyjaciel Godlewskiego (gościnnie)
7.2 2010 Perlman, ojciec Naumka
4.8 2010 Neurochirurg Laudański (gościnnie)
6.8 2009 Doktor Julski
7.9 2007 Wojciewiak, oficer ABW (gościnnie)
6.9 2004 Właściciel baru (gościnnie)
4.7 2002 Weterynarz (gościnnie)
4.3 2001 Inspektor Jerzy Kryński, nowy komendant wojewódzki
3.6 2001 Inspektor Jerzy Kryński, nowy komendant wojewódzki

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Artur Steranko filmy Artur Steranko najlepsze filmy Artur Steranko zdjęcia Artur Steranko galeria Artur Steranko biografia Artur Steranko nominacje Artur Steranko nagrody i wyróżnienia Artur Steranko filmografia Artur Steranko aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.