Aurelia Sobczak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Pielęgniarka (gościnnie)
5.6 2010 Sąsiadka Boguckich (gościnnie)
7.5 2009 Protokolantka
3.9 2008 Krzemieniowa (gościnnie)
6.7 2005 Klientka (gościnnie)
6.9 2004 Edyta Turska, prezes firmy ubezpieczeniowej, szefowa Wysockiej (gości
6.6 1992 Tańcząca z Michałem na kursie

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Aurelia Sobczak filmy Aurelia Sobczak najlepsze filmy Aurelia Sobczak zdjęcia Aurelia Sobczak galeria Aurelia Sobczak biografia Aurelia Sobczak nominacje Aurelia Sobczak nagrody i wyróżnienia Aurelia Sobczak filmografia Aurelia Sobczak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.