Bartosz Burzyński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Sowiecki dowódca (gościnnie)
4.6 2007 Policjant (gościnnie)
6.9 2006 Policjant francuski eskortujący "Granda" (gościnnie)
5.4 2006 (gościnnie)
4.5 2006 Strażnik (gościnnie)
6.5 2006 Holownik (gościnnie)
6.9 2004 Mundek, kumpel Szczepana (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bartosz Burzyński filmy Bartosz Burzyński najlepsze filmy Bartosz Burzyński zdjęcia Bartosz Burzyński galeria Bartosz Burzyński biografia Bartosz Burzyński nominacje Bartosz Burzyński nagrody i wyróżnienia Bartosz Burzyński filmografia Bartosz Burzyński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.