Bartosz Głogowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2010 Niemiecki oficer (gościnnie)
6.8 2010 Niemiecki oficer (gościnnie)
7.2 2010 Niemiecki oficer (gościnnie)
7.6 2010 Adwokat Lucjan Cyran (gościnnie)
6.5 2010 Niemiecki oficer (gościnnie)
5.5 2009 Niemiecki oficer (gościnnie)
3.8 2009 Niemiecki oficer (gościnnie)
2.3 2009 Niemiecki oficer (gościnnie)
8.1 2008 Niemiecki oficer (gościnnie)
6.6
Mała wielka miłość
Expecting Love
2008 Niemiecki oficer (gościnnie)
8.2
Kulisy II wojny światowej
World War Two - Behind Closed Doors
2008 Niemiecki oficer (gościnnie)
6.3 2008 Niemiecki oficer (gościnnie)
6.5 2007 Niemiecki oficer (gościnnie)
7.7 2007 Niemiecki oficer (gościnnie)
6.8 2007 Niemiecki oficer (gościnnie)
6.9 2006 Niemiecki oficer (gościnnie)
5.4 2006 Niemiecki oficer (gościnnie)
5.2 2005 Niemiecki oficer (gościnnie)
3.6 2005 Niemiecki oficer (gościnnie)
5.7 2004 Niemiecki oficer (gościnnie)
6.9 2004 Niemiecki oficer (gościnnie)
6.7 2003 Niemiecki oficer (gościnnie)
7.2 2002 Niemiecki oficer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bartosz Głogowski filmy Bartosz Głogowski najlepsze filmy Bartosz Głogowski zdjęcia Bartosz Głogowski galeria Bartosz Głogowski biografia Bartosz Głogowski nominacje Bartosz Głogowski nagrody i wyróżnienia Bartosz Głogowski filmografia Bartosz Głogowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.