Bartosz Obuchowicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Jacek Bartosik (gościnnie)
5.0 2010 Komunista Kraśko
6.6 2009 Komunista Kraśko
3.7 2009 Komunista Kraśko
8.1 2008 Komunista Kraśko
4.8 2006 Komunista Kraśko
5.7 2006 Komunista Kraśko
7.1
Klasa 3000
Class of 3000
2006 Komunista Kraśko
5.0 2006 Komunista Kraśko
6.9 2004 Komunista Kraśko
7.2 2002 Komunista Kraśko
6.3 2001 Komunista Kraśko
7.3 2000 Komunista Kraśko
4.0 2000 Komunista Kraśko
7.0 1998 Komunista Kraśko
6.9 1997 Komunista Kraśko
7.4 1997 Komunista Kraśko
6.4
W krainie władcy smoków
Spellbinder: Land of the Dragon Lord
1997 Komunista Kraśko
6.9 1996 Komunista Kraśko
7.8
Dom
1980 Komunista Kraśko

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bartosz Obuchowicz filmy Bartosz Obuchowicz najlepsze filmy Bartosz Obuchowicz zdjęcia Bartosz Obuchowicz galeria Bartosz Obuchowicz biografia Bartosz Obuchowicz nominacje Bartosz Obuchowicz nagrody i wyróżnienia Bartosz Obuchowicz filmografia Bartosz Obuchowicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.