Bartosz Picher
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2011 Johann Blazer, współpracownik Stocka (gościnnie)
5.8 2011 Johann Blazer, współpracownik Stocka (gościnnie)
7.0 2010 Johann Blazer, współpracownik Stocka (gościnnie)
7.2 2010 Johann Blazer, współpracownik Stocka (gościnnie)
8.1 2008 Johann Blazer, współpracownik Stocka (gościnnie)
5.0 2007 Johann Blazer, współpracownik Stocka (gościnnie)
6.9 2006 Johann Blazer, współpracownik Stocka (gościnnie)
8.2 2005 Ranny AT (gościnnie)
6.9 2004 Johann Blazer, współpracownik Stocka (gościnnie)
7.2 2003 Johann Blazer, współpracownik Stocka (gościnnie)
6.7 1999 Tragarz (gościnnie)
5.9 0 Johann Blazer, współpracownik Stocka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bartosz Picher filmy Bartosz Picher najlepsze filmy Bartosz Picher zdjęcia Bartosz Picher galeria Bartosz Picher biografia Bartosz Picher nominacje Bartosz Picher nagrody i wyróżnienia Bartosz Picher filmografia Bartosz Picher aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.