Bartosz Turzyński
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Tomek (gościnnie)
6.2
Muminki w pogoni za kometą
Muumi ja punainen pyrstötähti
2010 Piżmowiec (polski dubbing)
4.9 2009 Piżmowiec (polski dubbing)
2.5 2009 Piżmowiec (polski dubbing)
5.1 2008 Piżmowiec (polski dubbing)
2.0 2007 Piżmowiec (polski dubbing)
6.1 2004 Piżmowiec (polski dubbing)
6.9 2004 Piżmowiec (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Bartosz Turzyński filmy Bartosz Turzyński najlepsze filmy Bartosz Turzyński zdjęcia Bartosz Turzyński galeria Bartosz Turzyński biografia Bartosz Turzyński nominacje Bartosz Turzyński nagrody i wyróżnienia Bartosz Turzyński filmografia Bartosz Turzyński aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.